Vermont

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Vermont

Vermontban eladó ingatlan

Délre Massachusetts-t határolja, keletre New Hampshire-t, nyugatra New York-t és északra Kanadát.

Ha Vermontban eladó ingatlanot keres, olvassa el az országról szóló jelentést.

Vermont az Egyesült Államok északkeleti részén, a természeti tájáról ismert, főleg erdőkkel borított állam. Vermont híres több mint 100 fedett hídról, amelyek fából készültek és a 19. századból származnak, valamint a juharszirup hatalmas termelésére.

Az évközi jelentés fontos mérföldkő az ingatlanpiaci trendek szempontjából, különösen Vermont északnyugati részén. A hagyományos piaci magasság közepén vagyunk.
 
Vermontban minden kategóriában értékesíthető ingatlanok száma, beleértve az egyedülálló családokat, lakóházakat, többcsaládos ingatlanokat, földet és luxust, az északnyugati Vermontban magas a 2017. első felében. , de csökkenti a hosszú távú egységértékesítést. Az átlagos eladási árak tovább emelkedtek az értékesítésben. Az átlagos eladási árakat 2,0% -ra adtuk.

A Vermont piac tükrözi az alacsony készletszintek jelenlegi nemzeti trendjét.

Emellett a növekvő jelzáloghitelek is tényezők. 2012-ben a jelzálog-kamatlábak 4% -ról 4,5% -ra emelkedtek, ami növelte néhány vevők sürgősségét, hogy Vermontban vásároljanak ingatlanokat.

Itt az értékesítési munkatársak erős vásárlási igényt látnak, különösen a 350 000 dollárnál alacsonyabb árszegmensekben.

 Júniusban első alkalommal 10 év alatt a Vermontban értékesített ingatlanárak alacsonyabbak, az előző év júniusához képest 3,5% -os csökkenéssel.

A lakótelep az elmúlt évben megváltozott, a szövetségi kormány január 1-jén pedig a jövő érdekeit érintő stressztesztet hajtott végre.

Az egymást követő hónapban az ingatlanértékesítés lejárt.

A lakossági értékesítés 13,7% -kal csökkent 2017. júniusához képest; A lakóingatlanok értékesítése 13,3% -kal csökkent, a társasház-értékesítés 15,6% -kal csökkent.

Az újabb értékesítés folyik, és várhatóan ősszel folytatódik.

A helyi piac néhány területe jobb, mint mások, mint például Dunnville és Grimsby.

Különösen aktív területek az utóbbi években, mint például a Hamilton East, a Hamilton Center és a Burlington, továbbra is kevésbé értékesítenek.

 •  
  Vermontba költözés. Expatria és él Vermontban

      Az elemzések nyomán folytatjuk, hogy a nemzetet versenyképesebbé tévő főbb jellemzőket keressük, mintha mások is versenyképesebbé válnánk, nem feltétlenül hagyjuk figyelmen kívül az egyedi és kényelmes valóságot. A New England régióban elhelyezkedő csillagok és csíkok a mai napig a Vermont ...

 •  
  5 legjobb amerikai állam, ahová mozogni. A meglepetés? Vermont!

    Minden évben világszerte rangsorolás készül a jólét, a biztonság és általában az élet legjobb feltételei tekintetében. Ma öt amerikai államot elemezünk, amelyek meglepnek. Ezek közül az egyik, ami még inkább meglepő lesz, Vermont. Ezt a rövid cikket követően érdemes lehet vásárolni egy lakást V ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 15440

Eladás Villa, Vermont, Burlington, Shelburne, 550 Hinesburg Road

372,106,234.04HUF
Eladás
Villa

397.81 m²
Kiemelkedő Lakefront villában! Elegáns és kifinomult a tó és a hegyre néző kilátással és a nyugati naplementét szinte minden szobában. Ez az otthon öt...
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
 1. Preferenciák

  A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

  Beállítom most Ne mutassa újra
BB